Gepolijst beton is een duurzame oplossing als gevolg van zijn unieke hardheid en bestendigheid. Door het verharden en polijsten wordt de levensduur van het toch al oersterke beton nog verder vergroot, zonder dat hier nieuwe vloerbehandelingen voor nodig zijn. Eenmaal verhard en gepolijst, behoudt de vloer jarenlang deze eigenschappen. Wij geven levenslange garanties op onze vloeren.
Een gepolijste vloer is een duurzame oplossing; dus geen terugkerend afval, geen gebruik van een enorme hoeveelheden resources , geen onderbrekingen op de werkvloer om elke paar jaar een nieuwe vloer te installeren.
Een betonnen vloer die gemaakt is om de eigenaar te overleven.

Bovenop al deze voordelen is de gepolijste betonvloer ook nog eens groen in het onderhoud. In tegenstelling tot geverfde of epoxy vloeren vereist gepolijst beton geen verdere behandeling of coating. Er is geen waxing, geen stoomreiniging en geen oplosmiddelen nodig. Dit bespaart direct sterk de kosten aangezien er geen arbeid, resurfacing of dure schoonmaakmiddelen nodig zijn, noch is er een verlies aan productiviteit om plaats te maken voor deze activiteiten.
Het  schoonmaken van het gepolijste oppervlak vereist alleen zeep en water; goed voor zowel het milieu en de vloer.
Daarom heeft gepolijste beton een van de hoogste ratings in het L.E.E.D.(Leadership in Energy and Environmental Design)-programma.
Uw onderhoudsbedrijf of de gebouwbeheerder zal graag de gepolijste betonvloer reinigen!