Linoleum, tapijt, laminaat en keramische tegels zijn de bekende traditionele vloeroplossingen.
De nieuwste trend is om te kiezen voor een bewerkte betonnen vloer. Ziekenhuizen, trendy restaurants, universiteiten, kantoren, Industrie en agrarische bedrijven gebruiken steeds vaker voor geschuurd beton als vloer. Geschuurd en gepolijst beton is makkelijk te onderhouden en niet kwetsbaar voor schades.
Beton kan natuurlijk worden gecoat met Epoxy’s of geschilderd, maar als u echt op zoek bent naar die mooie industriële uitstraling, dan kiest u voor een natuurlijke, gepolijste betonnen vloer. Geschuurd en gepolijst beton is een langdurige, veelzijdige en rendabele oplossing voor uw vloer en heeft een robuuste uitstraling.
Onze als HiperFloor bewerkte betonvloer gaat levenslang mee, is niet milieubelastend en zeer voordelig. Wij helpen u graag om uw Meer Jaren Onderhoud Plan uit te werken en aan te tonen dat er geen enkel alternatief is waarmee u voordeliger uitkomt. Dit garanderen wij!
Door te kiezen voor een betonvloer van WVL Floorsolutions, zult u jarenlang plezier hebben van uw robuuste, industriële betonvloer.
Het onderhoud is zeer eenvoudig: stofzuigen en dweilen. Hiermee verwijdert u het stof en oppervlakkige vlekken. Onze verdichte en gepolijste HiperFloor is dusdanig verhard, dat water en een toevoeging van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen genoeg is om de vloer schoon te maken.
Indien gewenst kan de uw vloer worden voorzien van een VVV, Verklaring Vloeistofdichte Vloer.
Hebt u een oplossing nodig voor uw bestaande oude betonvloer of uw nog te realiseren nieuwe betonvloer? Voor meer informatie, een demonstratie of een goed gesprek nodigen wij u graag uit contact op te nemen.