Het laatste kwartaal is aangebroken en voor de meeste bedrijven is het nu tijd om te beginnen met het updaten van het MVO-beleidsplan, het Meer Jaren Onderhoud Plan en de budget aanvragen voor 2021.
Naast de mooie verbouwingsplannen, uitbreidingen en innovaties zijn er ook de nodige problemen en uitdagingen.

Onze ervaring is dat de vloeren vaak tot deze laatste categorie behoren.
Scheuren, oneffenheden, vlekken, gladheid, algvorming en beschadigingen van het vloeroppervlak door intensief gebruik van de betonvloer zijn de meest gehoorde klachten.
WVL FloorSolutions heeft zich gespecialiseerd in het renoveren van bestaande betonvloeren en het oplossen van deze klachten door middel van de een innovatieve benadering. Wij repareren, verharden, verdichten en polijsten uw betonvloer zodat de vloer beter is dan nieuw. Onze betonvloeren zijn na behandeling oersterk, slijtvast, makkelijk schoon te houden en worden opgeleverd met tot maar liefst 25 jaar garantie.

Esthetisch zijn onze betonvloeren ook breed geaccepteerd. Vroeger werd het woord betonvloer geassocieerd met de bijvoeglijke naamwoorden gewone, platte, saaie, industriële grijze vloer. Tegenwoordig ziet uw onze betonvloeren steeds meer gebruikt worden als decoratieve, functionele vloer met een stoere industriële uitstraling. De nieuwbouw van de Universiteit Tilburg is hier een mooi voorbeeld van. Hier is gekozen voor een basic afwerking door middel van schuren en polijsten van de nieuw gestorte betonvloer met een zeer mooi resultaat.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van uw betonnen vloeren? Neem dan contact op met ons via deze link.
Wij adviseren en ondersteunen u graag met uw MJOP (Meer Jaren Onderhoud Plan) en inspecteren graag vrijblijvend uw bestaande betonvloer voor een advies op maat.