Heeft u een nieuwe betonvloer nodig?

NEEM NU CONTACT OP

Gaat u een betonvloer storten of vervangen?

Onze uitgebreide ervaring stelt ons in staat om een complete service aan te bieden, van het verwijderen van de oude vloer tot het storten, afwerken en desgewenst onderhoud aan toe. Ook het herstel van een versleten betonvloer, het plaatsen van een volledig nieuwe oppervlakte laag of het verwijderen van een epoxy afwerking behoort tot onze dienstverlening.

Betonnen vloeren, of ze nu worden gebruikt in een garage, een magazijn of een fabriek, zijn in principe van hetzelfde basismateriaal.  In commerciële of industriële omgevingen zijn er meestal speciale vereisten op basis van de vloerbelasting, vlakheid, hygiene of stroefheid. Ook hier hebben wij uiteraard de oplossingen voor.

WVL Floorsolutions heeft  ruim 20 jaar ervaring in beton en onze professionals zijn expert in elk type betonvloer.
Wij adviseren u graag voor alle soorten faciliteiten en gebruik: kantoren, dealers, werkplaatsen, magazijnen, fabrieken, parkeerplaatsen, winkelcentra, logistieke centra en tal van andere toepassingen. Onze brede selectie van betonvloeren en afwerkingen staat garant voor een passende oplossing voor uw specifieke situatie.

Prijs betonvloer storten:

Prijs betonvloer storten: Als richtprijs hanteren wij EUR 35,- per vierkante meter, inclusief het vlinderen van de vloer zodat deze strak opgeleverd wordt. Afhankelijk van het aantal vierkante meters en specifieke eisen met betrekking tot belasting zal altijd vooraf een definitieve prijs worden afgegeven.
Wij brengen graag een maatwerkadvies uit en nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen.

CONTACT

merikeskus vellamo foundations8 0 - Betonvloer Storten