EEN STOFVRIJE BETONVLOER

De duurzame betonvloer oplossing vanaf €14 per vierkante meter. Geschikt voor allerlei soorten ruimtes en wordt vooral gebruikt voor magazijnen, warehouse oplossingen en personeelsruimtes bedoeld voor dagelijks gebruik. De Basic Floor kan zowel op oude als op nieuwe betonvloeren worden toegepast.

W.V.L. Basic Floor maakt de vloer stofdicht, vuil afstotend en vloeistofkerend.
De Basic Floor beschermt tegen indringing van vervuilende stoffen zoals vocht, vetten, olie, zouten en etenswaren. Het verhoogd de slijtvastheid, hardheid en maakt het reinigen van de vloer eenvoudig en snel te doen zonder gebruik van agressieve reinigingsmiddelen. Daarnaast heeft de betonvloer een matte betonlook uitstraling. De Basic Floor is milieuvriendelijk.

Wat is een vloeistofkerende vloer?
Een aaneengesloten vloer, dus een geheel zoals bijvoorbeeld een betonvloer. Scheuren, dilataties e.d. dienen te worden gerepareerd en/of dicht gekit. Een vloeistofkerende vloer is geschikt om tijdelijke indringen van schadelijke (vloei)stoffen tegen te gaan. Bij het gebruik van een vloeistofkerende vloer is incident management verplicht. In het kort houd dit in dat er maatregelen zijn getroffen om lekkages, morsen en vervuilingen beperkt worden en verholpen. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik van lekbakken tijdens de werkzaamheden en/of opslag. Bij een incident dienen de medewerkers op de hoogte te zijn van werkinstructies bij een incident, zodat de werknemers in geval van morsen direct kunnen oplossen door bijvoorbeeld absorptie korrels en/of (poets)doeken. De vloer dient jaarlijks te worden gecontroleerd (intern) op eventuele beschadigingen en/of andere onvolkomenheden.

Een betonvloer van W.V.L Floorsolutions is altijd maatwerk en daarom bespreken we graag uw project.
Bel ons vandaag of stuur ons een bericht via de website zodat we u persoonlijke te woord kunnen staan.

KLANTEN MET ONS PRODUCT

Universiteit Tilburg

22 CUBE KAAN Architecten ©Simone Bossi min e1540202879788 - WVL BASIC FLOOR

Noordgebouw Utrecht

WhatsApp Image 2018 12 17 at 10.44.36 e1545041053993 - WVL BASIC FLOOR

CONTACT

Een passende oplossing

Neem contact met ons op voor een passende oplossing voor uw betonvloer probleem.

    Voornaam
    Achternaam
    Email Address
    Telefoon Nummer

    Bericht